Postup:
Smažíme hovädzie mäso na olivovom oleji až pokým nie je hotové. Zatiaľ
čo sa nám pripravuje hovädzie mäso, pridajte 1 lyžičku olivového oleja na
druhú panvicu a pridáme na ňu kapustu, zeler, huby, sójové klíčky ocot a
cibuľu. Varíme, až pokým nie je celá zmes horúca, potom pridajte sójovú
omáčku, hovädzí vývar a hotové hovädzie mäso. Varíme po dobu 5-10
minút. Rozdeľte hotové jedlo na dva taniere a podávajte.
2 porcie
Ingrediencie:
- 210g na tenko nakrájaného hovädzieho masa
- 3 šálky nahrubo nastrúhanej kapusty
- 2 veľké stonky surového zeleru
- 2. šálky surových nakrájaných húb ň
- 1 1/2 šálky sójových klíčkov
- 1 1/2 šálky surovej cibule
- 2. lyžičky olivového oleja
- 2 lyžice jablčného octu ň
- 1 polievková lyžica sójovej omáčky
- 1/2 šálky hovädzieho vývaru
Súviciace produkty