media

Postup:

Smažíme hovädzie mäso na olivovom oleji až pokým nie je hotové. Zatiaľ čo sa nám pripravuje hovädzie mäso, pridajte 1 lyžičku olivového oleja na druhú panvicu a pridáme na ňu kapustu, zeler, huby, sójové klíčky ocot a cibuľu. Varíme, až pokým nie je celá zmes horúca, potom pridajte sójovú omáčku, hovädzí vývar a hotové hovädzie mäso. Varíme po dobu 5-10 minút. Rozdeľte hotové jedlo na dva taniere a podávajte.

2 porcie

Ingrediencie:

  • 210g na tenko nakrájaného hovädzieho masa
  • 3 šálky nahrubo nastrúhanej kapusty
  • 2 veľké stonky surového zeleru
  • 2. šálky surových nakrájaných húb ň
  • 1 1/2 šálky sójových klíčkov
  • 1 1/2 šálky surovej cibule
  • 2. lyžičky olivového oleja
  • 2 lyžice jablčného octu ň
  • 1 polievková lyžica sójovej omáčky
  • 1/2 šálky hovädzieho vývaru

Súviciace produkty