media

Postup:

Dajte špenát, cibuľu a cesnak na panvicu spolu s 2 lyžičkami oleja a smažte do mäkka. Tesne predtým, ako je zelenina hotová, pridajte korenie a muškátový oriešok. Dajte panvicu bokom a na druhú panvicu pridajte 2 lyžičky oleja a smažte kuracie mäso až pokým nezíska hnedú farbu. Potom pridajte špenát a varte až pokým nie je kuracie mäso hotové (okolo 3-5 minút). Rozdelte zmes na dva taniere a ozdobte čerstvou petržlenovou vňaťou. 

2 porcie

Ingrediencie:

  • 180g vykostených surových kuracích pŕs nakrájaných na kocky
  • 1. šálka surového špenátu
  • 3. šálky surovej nakrájanej cibule
  • 1. šálka surovej šalotky
  • 4. lyžičky extra panenského olivového oleja
  • 2 strúčiky cesnaku
  • štipka mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička muškátového oriešku
  • 4 vetvičky petržlenovej vňate

Súviciace produkty