Postup:
Dajte špenát, cibuľu a cesnak na panvicu spolu s 2 lyžičkami oleja
a smažte do mäkka. Tesne predtým, ako je zelenina hotová, pridajte
korenie a muškátový oriešok. Dajte panvicu bokom a na druhú panvicu
pridajte 2 lyžičky oleja a smažte kuracie mäso až pokým nezíska hnedú
farbu. Potom pridajte špenát a varte až pokým nie je kuracie mäso hotové
(okolo 3-5 minút). Rozdelte zmes na dva taniere a ozdobte čerstvou
petržlenovou vňaťou.
2 porcie
Ingrediencie:
- 180g vykostených surových kuracích pŕs nakrájaných na kocky
- 1. šálka surového špenátu
- 3. šálky surovej nakrájanej cibule
- 1. šálka surovej šalotky
- 4. lyžičky extra panenského olivového oleja
- 2 strúčiky cesnaku
- štipka mletého čierneho korenia
- 1 lyžička muškátového oriešku
- 4 vetvičky petržlenovej vňate
Súviciace produkty